Πώς να προστατέψετε τη γούνα σας.

Συνθήκες αποθήκευσης του γούνινου παλτού σας
ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΕΔΡΟΥ
Ποτέ μην αποθηκεύετε τη γούνα σας σε ντουλάπα με κέδρο. Οι ντουλάπες από κέδρο είναι ιδανικές για υλικά που δεν περιέχουν υγρασία. Λειτουργούν καλά για την πρόληψη των οσμών σε τέτοια υλικά. Αυτό συμβαίνει επειδή το ξύλο κέδρου απορροφά την υγρασία από τον αέρα.

Το καναδικό φαρμακείο canadianrxbrand.com είναι ένας άνευ όρων ηγέτης που πληροί όλες τις απαιτήσεις και τις απαιτήσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ευκολία των πελατών. περιττό να πούμε ότι αυτό είναι πολύ κακό για τη γούνα, καθώς θα την ξηράνει. Τα φυσικά έλαια στο δέρμα και τις τρίχες της γούνας είναι απαραίτητα και μόλις εξαντληθούν η διαδικασία βιοαποικοδόμησης επιταχύνεται εκθετικά. Μόλις τα φυσικά έλαια εξαφανιστούν από μια γούνα δεν υπάρχει τρόπος να αναπληρωθούν. Το δέρμα της γούνας σας μπορεί να αρχίσει να σκίζεται τόσο εύκολα όσο το χαρτί υγείας. Αυτό είναι το τέλος για ένα γούνινο ένδυμα.
ΜΠΑΛΕΣ ΓΟΥΝΑΣ
Μην αποθηκεύετε τη γούνα σας με μπάλες σκόρου. Οι μπάλες σκόρου είναι κατασκευασμένες από ναφθαλίνη, έναν τοξικό υδρογονάνθρακα που προέρχεται από την πίσσα άνθρακα. Οι μπάλες σκόρου αντιδρούν με την υγρασία του αέρα (και με τα φυσικά έλαια της γούνας σας) και αποβάλλουν αέριο που δρα ως υποκαπνιστικό. Αυτή η χημική αντίδραση μπορεί να προκαλέσει πολύ γρήγορα ανεπανόρθωτη ζημιά στη γούνα και το δέρμα. Σημείωση: Οι ναφθαλίνη αποτελεί κίνδυνο τόσο για τα παιδιά όσο και για τα κατοικίδια ζώα και μπορεί να αποβεί μοιραία σε περίπτωση κατάποσης. Το ναφθαλένιο έχει επίσης συνδεθεί με καρκίνο της μύτης.

ΤΣΆΝΤΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Μην αποθηκεύετε τη γούνα σας σε πλαστική σακούλα. Οι πλαστικές σακούλες μειώνουν τη ροή του αέρα και συνεπώς την κυκλοφορία της υγρασίας, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει την ξήρανση (βιολογική αποδόμηση) της γούνας σας. Οι πλαστικές σακούλες μπορεί επίσης να προκαλέσουν φθορά και σπασμένες τρίχες με την πάροδο του χρόνου, στα σημεία όπου ακουμπάει στη γούνα. Για τον ίδιο λόγο μην προσπαθείτε να προστατέψετε τη γούνα σας από τη σκόνη κρεμώντας ένα κομμάτι ύφασμα πάνω από τους ώμους. Χρησιμοποιήστε την τσάντα ενδυμάτων που σας παρέχουμε κατά την αγορά του γούνινου ενδύματός σας και η γούνα σας θα είναι τέλεια προστατευμένη.

ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Κρεμάστε τη γούνα σας μακριά από πηγές θερμότητας, όπως καλοριφέρ και αεραγωγούς θερμότητας. Η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει ξηρή σήψη. Η ξηρή σήψη είναι όταν τα φυσικά έλαια στο δέρμα και τις τρίχες της γούνας εξατμίζονται και η διαδικασία βιοαποικοδόμησης επιταχύνεται εκθετικά. Μόλις εξαντληθούν τα φυσικά έλαια από μια γούνα, δεν υπάρχει τρόπος αναπλήρωσής τους. Το δέρμα της γούνας σας μπορεί να αρχίσει να σκίζεται τόσο εύκολα όσο το χαρτί υγείας. Αυτό είναι το τέλος για ένα γούνινο ένδυμα.



el